на живо

Погба се усмихва загадъчно след уволнението на Моуриньо (СНИМКА)

Футболистът изтри публикацията си бързо

Getty Images

Уволнението на Жозе Моуриньо предизвика доста реакции, а голяма част от феновете на "Манчестър Юнайтед" не скриха радостта си от действията на ръководството. 

След това всички зачакаха. Може би най-посещаваният профил в социалните мрежи в тези минути бе този на Пол Погба. Френският нападател на "червените дяволи" и португалецът бяха в открит конфликт от месеци, а почитателите не останаха разочаровани и този път.

"Я, виж ти!", написа Погба до снимка в своя профил след освобождаването на досегашния му шеф. На нея французинът се усмихва загадъчно в стил "Мона Лиза".

Снимка: Twitter

Последователите му веднага заподозряха, че реакцията му има връзка с уволнението на Моуриньо. 

Минути след това снимката бе изтрита от профила му.

Само че тя не остана незабелязана от част от футболните легенди.

Гари Невил се изказа остро срещу футболиста и в неговия стил. "Я, виж ти!"? Това важи и за теб!", написа той.

Снимка: Twitter

Бившият играч на "Юнайтед" Патрис Евра също се изказа негативно за предполагаемата подигравка на Погба. "Ядосва ме, че всички се фокусират върху скандала Погба-Моуриньо, вместо върху това как нещата на терена трябва да се изградят отново. Това обижда клуба, трябва да се фокусираме върху нещо позитивно", пише той.

Снимка: Twitter

Джейми Карагър също отговори: "Доста от клубовете се справят добре и без теб!"

Снимка: Twitter

Скандалът между Пол Погба и вече бившия мениджър на тима започна след като футболистът открито критикува тактиката на мениджъра.