на живо

Полуфиналите, които никой не очакваше

Гледайте "Атлетик" Билбао - "Гранада" днес, от 22:00 ч., пряко по RING

В турнира за Купата на краля в Испания всичко се обърка! Грандовете и фаворити във всяка футболна надпревара - "Реал" Мадрид и "Барселона" ще гледат полуфиналите от вкъщи, след като стъпиха накриво съответно срещу "Реал" Сосиедат и "Атлетик" Билбао.

За това пък имаме възможност пряко по RING днес (12 февруари) и утре да гледаме мачове, в които интригата е жива! 

Победителите този път ще се решат в два мача. Днес един срещу друг застават "Атлетик" Билбао и "Гранада", а мача може да гледате пряко по RING от 22:00 ч.

Всъщност "лъвовете" хич не са за подценяване, ако говорим за турнира за Купата на краля. Тимът е на второ място по спечелени трофеи в историята - 23 ("Барселона" има 30). Е, вярно, че повечето от победите им са постигнати в началото на ХХ век, а купата не е влизала в тяхната витрина от 1984 г. насам... Но все пак традицията дава сили!

Снимка: Twitter

В "Гранада" от своя страна могат да се похвалят, че са стигали веднъж до финал - през 1959 г., когато губят от "Барселона". Днес в тима са готови да докажат, че могат да стигнат нови висини.

Двата двубоя от полуфиналите ще донесат не само възможност на един от двата отбора да се бори за трофея. "Атлетик" (9-о място в момента) и "Гранада" (10-о място в момента) са в люта битка и за по-горна позиция в класирането на Ла Лига. Победа би дала самочувствие на един от двата тима за предстоящите срещи в шампионата. 

Снимка: Twitter

Гледайте "Атлетик" Билбао - "Гранада", пряко по RING от 22:00 ч. днес (12 февруари).