на живо

Полуголата блондинка от финала в Шампионската лига прекъсна и ски състезание (СНИМКА)

Кинси Волански развя банер в памет на великия Коби Брайънт

Оскъдно облечената блондинка, която прекъсна финала в Шампионската лига между "Ливърпул" и "Тотнъм", отново събра погледите. Кинси Волански този път се появи на пистата "Планай" в Шладминг по време на кръг от Световната купа по ски-алпийски дисциплини.

Красавицата изскочи на финала с банер в памет на легендарния баскетболист Коби Брайънт, който загина в катастрофа с хеликоптер в неделя.

Снимка: Getty Images

Волански пресече финалната линия малко преди това да направи италианският скиор Алекс Винацер във втория манш. Получи се куриозна ситуация, вследствие на която последният мислеше, че е повел в състезанието. Той бе обявен за временен лидер, преди грешката все пак да бъде поправена.

В надпреварата участва и българинът Алберт Попов, завършил на 19-то място.

Русокосата Волански е модел на бански костюми. Тя доби особена популярност, след като нахлу на терена на "Уанда Метрополитано" в 19-ата минута от финала в Шампионската лига миналия юни.

Партньорът ѝ Витали Здоровецки също е известен в социалните мрежи, като в YouTube има 10 милиона абонати и около 2 милиона последователи в Instagram. Именно името на неговия канал - Vitaly Uncensored, бе написано върху оскъдния бански на красавицата. Здоровецки е страйкър и има забрана за посещение на спортни прояви.

Тагове: