на живо

Помощникът на Люпко Петрович застава начело на ЦСКА

Новината обяви директорът на "червените" Кристиано Джарета

ЦСКА намери заместник на Люпко Петрович. Начело на "червените" застава досегашният помощник-треньор Милош Крушчич. Това обяви в ефира на БНТ директорът на "армейския" клуб Кристиано Джарета. Италианецът е на мнение, че Крушчич има нужните качества.

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него", заяви Джарета.

"Познаваме Милош от пет месеца, работим всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на шампионата"

Крушчич е в ЦСКА от началото на кампанията, когато бе представен като анализатор. Впоследствие обаче именно той заменяше Петрович в голяма част от срещите, давайки указания на играчите.

"Решението за Николай Бодуров също е на Гриша Ганчев. Нещо се случи между тях и заради това футболистът не играе. Люпко Петрович сам напусна, не сме го уволнявали. Не показахме оптималния си потенциал под негово ръководство. Някои от играчите тепърва навлизат във форма. Може би с различен подход към тези играчи нещата ще се случат", коментира още италианският директор на ЦСКА.

Тагове: