на живо

Последен шанс за групите на Шампионска лига. Жега в Украйна и Дания

Гледайте два мача от плейофите на най-силния европейски клубен турнир пряко в каналите на bTV Media Group

Шампионска лига чука на вратата! А в групите на турнира остават ограничен брой места. За жалост и тази година няма да можем да гледаме български тим в тях, след като "Малмьо" отстрани "Лудогорец". 

Това обаче не изключва напечените сблъсъци! Два от тях може да гледате в каналите на bTV Media Group.

Започваме в 21:30 ч. пряко по bTV Action. Един срещу друг застават "Шахтьор" Донецк и "Монако". Очаква ни тежък сблъсък! От тези, заради които обичаме футбола. 

В първия мач украинците победиха с 1:0 и вкъщи са малко по-спокойни преди срещата в Харков. "Шахтьор" е в серия от 4 мача с успехи, като за последно загуби от "Александрия" в началото на месеца. Тимът е на второ място в класирането в Украйна и мечтае да играе в групите на Шампионска лига за пета поредна година.

В същото време "Монако" се отърсва от онази дълга криза, налегнала състава през последните години. "Червено-белите" обаче започнаха във френската Лига 1 с две загуби и равенство. Феновете биха им простили, ако отново ги видят в ролята на европейски бойци. 

В 22:00 ч. по RING, веднага след волейболната среща между България и Полша от европейското първенство за жени, стартира мача "Брьондби" - "Залцбург". 

В първата среща австрийските "бикове" се наложиха с 2:1, но това не значи нищо. Реваншът е в Дания, а там не се играе лесно. 

"Брьондби" мечтае за славните времена от началото на века, когато играеше редовно в европейските клубни турнири. "Залцбург" пък вече се чувства задължен да си осигури място в груповата фаза на турнира. Как обаче ще се развие мачът? Предстои да разберем!

Не пропукайте! 

"Шахтьор" Донецк - "Монако", 21:30 ч., пряко по bTV Action
"Брьондби" - "Залцбург", 22:00 ч., пряко по RING

Жребият за груповата фаза на Шампионската лига е на 26 август и ще може да го гледате пряко по bTV Action от 19:00 ч.