на живо

Последните убежища преди важния финал (ВИДЕО)

Къде "Тотнъм" и "Ливърпул" ще прекарат последните минути преди най-важния си мач за сезона?

Последните убежища преди важния финал (ВИДЕО)

Финалът е на часове разстояние! "Тотнъм" и "Ливърпул" ще се изправят един срещу друг в последния мач в Шампионската лига и ще определят най-добрия отбор за сезона. Зрелището в Мадрид може да гледате пряко по bTV Action в 21:00 ч. на 1 юни.

Преди да излязат на терена на свръхмодерния "Уанда Метрополитано" - дома на "Атлетико" Мадрид, футболистите на двата отбора ще прекарат известно време в съблекалните. Не си мислете, че те отстъпват по нещо на трибуните или терена! Главните действащи лица ще бъдат настанени в приятни и просторни стаи, които имат всичко необходимо, за да могат те да се чувстват добре и да радват милионите фенове.

Снимка: bTV

Мадридчани знаят как да посрещат гости, били те и финалисти в Шампионската лига. В съблекалните на "Тотнъм" и "Ливърпул" греят мотивационни надписи и снимки, които ще са последното нещо, което футболистите ще видят преди да излязат на терена.

За всички ще има място в контрастните басейни, които помагат за циркулацията на кръвта и по-добрата форма. Масите за масаж също са приготвени, за да приемат нуждаещите се. 

Снимка: Reuters

Кой от двата тима ще може да празнува в съблекалнята си след мача? Не пропускайте финала в Шампионската лига между "Тотнъм" и "Ливърпул" на 1 юни, пряко по bTV Action от 21:00 ч.!