на живо

Преди паузата: "Реал" Мадрид и "Манчестър Сити" се готвят за тежки сблъсъци

Гледайте първите им мачове от осминафиналите в Шампионската лига тази вечер в каналите на bTV Media Group

uefa.com

Шампионска лига със сигурност предлага най-силните футболни емоции! Но дори този турнир има нужда от кратка "почивка". Време е за четвъртата вечер с осминафинали. 

А за десерт днес (24 февруари) по програма ще играят един вечен фаворит и тимът, който е в толкова добра форма, че дори не можем да си помислим, че ще загуби!

От 21:30 ч. пряко по bTV Action "Аталанта" приема "Реал" Мадрид. 

Да гостуваш в Бергамо никога не е било лесно! До сега "белите", които имат 13 титли от най-престижния турнир в Европа, не са изпитвали тази тръпка. Е, първият им път ще бъде без публика по трибуните, но това като че ли е плюс. 

В последните седмици "белите" стабилизираха представянето си и извоюваха 5 победи в 6 мача. Това разсея облаците над главата на треньора Зинедин Зидан. Но второто място в Ла Лига никога не е достатъчно за отбор от калибъра на "Реал". Нито слабо представяне на осминафинал в Шампионската лига. 

Снимка: Reuters

В същото време "Аталанта" диша спокойно, тъй като съперникът им пристига без едни от най-големите си звезди - Карим Бензема, Серхио Рамос, Еден Азар, Марсело, Дани Карвахал, Феде Валверде, Едер Милитао, Алваро Одриосола и Родриго Гоеш. Треньорът на италианците Джан Пиеро Гасперини се надява, че вдъхновението след победата над "Наполи" през уикенда ще продължи и ще помогне на футболистите му.

Гледайте "Аталаната" - "Реал" Мадрид, пряко по bTV Action от 21:30 ч. днес.

В същото време, но по RING "Борусия" Мьонхенгладбах ще играе срещу "Манчестър Сити". Мачът ще се състои на "Пушкаш Арена" в Будапеща заради ограниченията, наложени в Германия на пристигащите от Великобритания.

Снимка: Reuters

Това обаче едва ли ще стресне Хосеп Гуардиола и компания. "Гражданите" изглеждат непобедими! И оставяме цифрите да говорят: 22 успеха и 3 равенства във всички турнири! Последната загуба на "Сити" е от "Тотнъм" на 21 ноември 2020 г.

В "Борусия" положението е съвсем различно. След ударно начало на сезона и победи над "Байерн" Мюнхен и съименника от Дортмунд, тимът е колеблив в последните си срещи - само 1 победа от 5 мача. 

Дали обаче възпитаниците на Марко Розе не пазят сили именно за изненада срещу "Манчестър Сити"? 

Ще може да гледате пряко по RING от 21:30 ч. днес!

И двете срещи може да проследите на платформата VOYO.BG и по bTV Radio!