на живо

Предимството да си Зидан: Селфи след катастрофа (СНИМКА)

"Поисках да се снимаме, защото иначе нямаше да ми повярват", заяви потърпевшият Игнасио

Да си караш спокойно из Мадрид и изведнъж да те удари... Зинедин Зидан. Звучи почти невъзможно, но се случва. Питайте Игнасио Фернандес.

Докато в събота (8 февруари) Игнасио кара автомобила си в близост до базата на "Реал" в мадридския квартал "Валдебебас", някой го удря отзад. Двете коли отбиват, господин Фернандес слиза. Същото прави и... треньорът на "Реал" Мадрид. 

Всъщност именно Игнасио е този, който пръв се опитва да разчупи леда след леката катастрофа. 

"Познах го веднага. Казах му: "Щеше да ми е по-приятно да се срещнем в друга ситуация, но и така става", разказва собственикът на мебелен магазин пред "Ла вос де Галисия".

Зидан бил по-притесненият от двамата, а и бързал за тренировка. Така че Игнасио му предложил да се разберат по-късно, но преди това изпълнил мечтата на всеки фен на "Реал".

"Помолих го да си направим селфи, защото никой нямаше да ми повярва, че Зидан ме е ударил. Той се съгласи и даже си свали шапката", споделя Игнасио и добавя: "Казах му да не се притеснява. Все пак е Зидан. Може да сменя колите като носни кърпички".

Треньорът на "Реал" се засмял. Автомобилът на Зидан е "Ауди" и е на стойност около 600 хил. евро. Игнасио кара същата марка, но по-евтин модел.

Французинът се обадил на потърпевшия по-късно през деня. Двамата се срещнали в понеделник и попълнили документите на застрахователите.

"Не съм го молил за тениски, автографи и билети", уточнява Игнасио.