на живо

Предлагат на "Левски" мач с "Уест Хем" в чест на Гунди

Организаторите получили "да" от английския клуб, чакат отговор от "Герена"

"Левски" получи предложение за приятелски двубой с "Уест Хем" в чест на клубната икона Георги Аспарухов-Гунди. От промоутърската компания Moko Solution, която не успя да реализира гостуванията на "Бока Хуниорс" и "Милан", посочиха конкретна дата - 12 октомври. 

"Имаме писмено потвърждение от страна на "Уест Хем". Все още обаче не се знае дали може да се реализира това събитие. Не мога да гадая и говоря толкова напред. Чакаме отговор и от "Левски". Поддържаме ежедневна комуникация с всички страни”, заяви представителят на компанията Димитър Дамянов.

В понеделник от "Левски" обявиха, че мач с "Милан" по случай 75-ата годишнина от рождението на Гунди със сигурност няма да има. Според Moko Solution за несъстоялата се среща са продадени около 4000 билета, като те ще могат да бъдат върнати в началото на следващия месец.

Припомняме, че първоначално съперник на "сините" трябваше да бъде "Бока Хуниорс" на 19 август. След като мачът пропадна, бе насрочена нова дата - 11 август, като в София очакваха гостуването на 7-кратния шампион на Европа - "Милан". След промяна в плановете и на "росонерите" двубоят в чест на Гунди трябваше да се състои през есента.

Тагове:

@