на живо

Преговарящият с турски клуб Божинов вече следва "Бурсаспор" в социалните мрежи

Нападателят близо до трансфер във втора дивизия на Турция?

След като вчера сподели, че преговаря с голям турски клуб, но отказа да назове името му, днес Валери Божинов може би се издаде. Опитният нападател вече следва официалния акаунт на втородивизионния турски "Бурсаспор" в социалната мрежа "Инстаграм".

"Зелено-белите" изпращат кошмарен сезон, в който изпаднаха от елита на страната. Сега обаче "Бурсаспор" се стреми към бързо завръщане в Суперлигата. Ако премине на "Тимса Арена", 33-годишният Божинов най-вероятно ще получава годишна заплата от порядъка на 300 хил. евро.

Екипа на "Бурсаспор" вече са носили Костадин Видолов в периода 1997-1999 г. и Димитър Иванков между 2008 и 2011 г. Легендарният вратар на "Левски" има и мачове за турския тим в Шампионската лига.

"Бурсаспор" би бил 16-ият клуб в кариерата на Божинов, който има богата визитка, включваща "Фиорентина", "Ювентус", "Манчестър Сити" и "Спортинг" Лисабон. Ветеранът е без отбор от лятото, когато разтрогна с "Левски" и дълго време се смяташе, че в крайна сметка отново ще облече екипа на "Ботев" Враца.

Тагове: