на живо

Пренебрегнатият Гарет Бейл се изниза от "Бернабеу" още при 1:4 (ВИДЕО)

Уелсецът не остана да подкрепи съотборниците си

Getty Images

Гарет Бейл напусна "Сантяго Бернабеу" доста преди края на мача при загубата на неговия "Реал" Мадрид с 3:4 от "Реал Сосиедад". Уелсецът бе заснет да си тръгва при резултат 1:4. Той не изчака да види как съотборниците му останаха на косъм от чудото и продълженията, а това със сигурност няма да помогне за възстановяването на добрите му отношения с феновете на Кралския клуб.

Едно от правилата в "Реал" е играчите, които не са в състава, да бъдат на трибуните до 80-ата минута. След като изпълнил задължителната част, нападателят решил да си тръгне по възможно най-бързия начин.

Колегите от "АС" обаче заснеха заминаване му.

Не за първи път бившият играч на "Тотнъм" не дочаква последния съдийски сигнал. През януари 2019 г. Бейл си тръгна 12 минути преди края при друга загуба от "Реал Сосиедад".

Преди мача информациите от Иберийския полуостров гласяха, че Бейл е възстановен от контузия и е готов за игра. Въпреки това, Зинедин Зидан реши да не разчита на него, макар че това вече не е новина.

Сред титулярите на "белите" бяха капитанът Серхио Рамос, Винисиус, Карим Бензема и Тони Кроос, но те не успяха да спрат вдъхновения отбор от Сан Себастиан.

Късно снощи и "Барселона" последва съдбата на "Реал" Мадрид за Купата на краля. Каталунците отпаднаха от "Атлетик" Билбао след гол в добавеното време.