на живо

Президент се нахвърли върху журналист (ВИДЕО)

Собственикът на "Сион" раздава шамари и ритници

Президент се нахвърли върху журналист (ВИДЕО)

Скандал от швейцарското футболно първенство обиколи света. Собственикът на елитния "Сион" Кристиян Константин се нахвърли върху телевизионния анализатор на "Телеклуб" Ролф Фрингер след победата на тима при гостуването на "Лугано".

Камерите запечатаха момента, в който Контстантин шамаросва падналия на земята бивш селекционер на швейцарския национален отбор. По-рано през седмицата 60-годишният журналист бе определил президента на "Сион" като самовлюбен човек, който не уважава никого.

"Ролф Фрингер се отнесе зле към мен тази седмица, затова отидох да разреша проблема. Сграбчих го и го изритах отзад. Така се почувствах добре. Може да не е джентълменско, но когато някой те атакува, трябва да се защитиш. Той петни името ми от месеци. Предупредих го, че повече няма да търпя да ме клевети. Той обаче продължи.", заяви Константин.

"Удари ме по лицето 3-4 пъти. Аз не му посегнах, въпреки че държах микрофон в ръка. Мислех си: това не е истина. Освен това ме изрита в гърба. Направо не мога да повярвам.", оплака се Фрингер.

Тагове:

@