на живо

Президентът Радев изказа съболезнования на близките на Бисер Михайлов

"С изключителна скромност и трудолюбие той посвети целия си живот на любимата игра", се казва в съболезнователния адрес

Президентът на България Румен Радев изказа своите съболезнования на семейството и близките на Бисер Михайлов. Бившият вратар на "Левски" почина тази нощ след кратко боледуване. Той носи фланелката на "сините" в 13 поредни сезона и 4 пъти стана шампион на България по футбол.

"Години наред Бисер Михайлов радваше почитателите на футбола със сърцатата си игра и безрезервно предаде наученото на деца и внуци. Това посочва президентът Румен Радев в съболезнователен адрес до семейството и приятелите на легендарния вратар Бисер Михайлов.

Държавният глава отбелязва, че емблематичният футболист ще остане завинаги в сърцата на всички фенове с достойнството и с отдадеността си", се казва в съобщение на президентството. 

"С изключителна скромност и трудолюбие Бисер Михайлов посвети целия си живот на любимата игра. Поклон пред паметта му!", цитират от там съболезнователния адрес.

Бисер Михайлов е първият от династия Михайлови, пазили вратата на "Левски". След него "синия" екип носиха синът му Борислав и внук му Николай, който в момента е капитан на тима.