на живо

Принцеса Джорджина заслепи Дубай (ГАЛЕРИЯ)

Половинката на Кристиано Роналдо избра бяла рокля на местен дизайнер

Половинката на футболиста на "Ювентус" Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, обра погледите на церемонията в Дубай, на която португалецът получи поредния индивидуален приз - този за най-добър играч в Европа за 2019 г. на Global Soccer Awards.

Джорджина не изневери на стила си и отново беше бляскава в бялата си рокля, обсипана с хиляди кристали. Това произведение на модното изкуство е дело на дизайнера Али Кароуи от Дубай. Половинката на Роналдо е негова голяма почитателка и често може да бъде видяна с пищните му рокли на червения килим.

Снимка: Instagram

Тя беше комбинирала тоалета си с впечатляващи бижута в бяло и зелено, които по нищо не отстъпваха на блясъка на роклята. 

За грима и прическата ѝ се бяха погрижили най-добрите местни специалисти в областта - Рафи Фаза и Раша Ради. 

Снимка: Instagram

Въпреки че блестеше на сцената с наградата, Роналдо имаше поддържаща роля на червения килим. Той също предпочете белия костюм, към който добави бляскав часовник и пръстени, които от испанското издание "Ас" оцениха на обща стойност 630 хил. евро.

Снимка: Instagram

На церемонията присъства и най-големият син на Роналдо - Кристиано младши. 2-годишните Ева и Матео и по-малката им сестра Алана-Мартина пък се докоснаха до наградата на борда на самолета.