на живо

Прогноза: Национал на Англия от кралското семейство

Принц Уилям уверен, че синът му има качества за футболна звезда

Честа гледка е на трибуните на "Уембли" да присъства някой от кралското семейство на Великобритания. Принц Уилям присъстваше на почти всеки един мач на Англия на европейското първенство, разбира се, и на финала срещу Италия. Уилям е познат като голям фен на футбола и още по-конкретно - на "Астън Вила".

По всичко личи, неговият наследник - принц Джордж, който днес навършва 8 години, има същата страст към играта. Той беше уловен от камерата да скача от радост при гола на англичаните на финала, а след това да се ядосва на загубата с дузпи от Италия.

Още преди две години принц Уилям изрази подкрепата си неговият син да се занимава с футбол и дори да стане един от голмайсторите на "Астън Вила". Според него това няма да попречи на принц Джордж да изпълнява задълженията си към кралството.

Ако все пак Джордж иска да влезе в историята на "Астън Вила" като голмайстор номер 1, ще трябва доста да се потруди. Рекордът се държи от Били Уокър, който отбелязва 244 гола за клуба в периода 1919 - 1933 г.

Покрай всички тези изявления и действия от кралското семейство букмейкърите откриха нови опции за залози. Големите компании пуснаха възможността да се заложат пари за това един ден принц Джордж да играе за Англия. Коефициентът за това събитие е 1 към 500. Има залог и за това той да стане голмайстор номер 1 в историята на "Астън Вила" - 1 към 1000.

Това не е първият случай, в който букмейкърите обявяват залози за бъдещ национал на Англия на популярен баща. Такъв залог има за синовете на Уейн Рууни, а преди години имаше и за тези на Дейвид Бекъм.