на живо

Проклятието "Дрейк" застигна и Джошуа

Популярният рапър завладява нови територии

Антъни Джошуа допусна поражение от 121-килограмовия мексиканец Анди Руис и загуби световните си пояси в тежката категория на бокса, но вече знаем каква е причината за сензацията. Не, не сме правили задълбочен анализ на срещата...

Оказва се, че Ей Джей е поредната жертва на канадския рапър Дрейк, носещ нещастие на спортистите, които се снимат с него.

В социалните мрежи припомниха снимка на двамата от 21 март тази година. Тя е публикувана от Джошуа в "Туитър". "На път съм да разваля проклятието", пише със завидна увереност британският боксьор.

Сред спортните звезди, "опарили се" от Дрейк са Серина Уилямс през 2015 г. (губи от Роберта Винчи в полуфинала на US Open), боецът от UFC Конър Макгрегър през 2018 г. (победен е от Хабиб Нурмагомедов в битката за титлата), футболистът Джейдън Санчо през тази година, чийто "Борусия" Дортмунд бе разбит с 5:0 от "Байерн" Мюнхен, следван от Серхио Агуеро, който пропусна дузпа при поражението за "Манчестър Сити" от "Тотнъм" в Шампионската лига.

Под ударите на Дрейк попадат и цели отбори. През 2013 г. баскетболният "Торонто Раптърс" от НБА прави рапъра свой глобален посланик, след което започва често да се проваля във важни двубои. Наскоро канадецът посети и "Пари Сен Жермен", който впоследствие записа най-тежката си загуба във френския шампионат за последните 19 години...

Тагове:

@