на живо

Просто кошмар или когато объркаш значението на червения картон (ВИДЕО)

Гледайте първия мач от полуфиналите за Купата на Италия на живо по RING във вторник (2 февруари) от 21:45 ч.

Reuters

Италианският гранд "Интер" отбелязва Китайската Нова година, която е на 12 февруари, със серия от инициативи, посветени на годината на Вола.

В центъра на празненствата в клуба е аржентинецът Лаутаро Мартинес. Нападателят с номер 10 носи прякора "Ел Торо" (б. ред. - от испански Бика). Той е роден през 1997 г. именно под знака на това животно.

В може би едно от най-забавните видеа, посветени на празника, се набляга на любопитното объркване, което може да се получи от един показан червен картон в китайската култура.

Във въпросния клип Лаутаро сънува, че го гонят с директен червен картон по време на мач на "Интер". Събужда се стреснат, но осъзнава с огромно облекчение, че е получил не червен картон, а традиционен червен плик за късмет Hóngbāo, който се раздава по случай Китайската Нова година.

Оказва се, че червеният картон от съня му е показан символично на изминалата 2020 г. и като приветствие на новата.

От 2016 г. "нерадзурите" имат китайски собственици, а феновете им в Далечния Изток са милиони и затова от клуба се опитват да покажат уважението си по най-различни и интересни начини.

Снимка: Reuters

Във вторник (2 февруари) "Интер" е домакин на "Ювентус" в първия мач от полуфиналите за Купата на Италия, а Лаутаро Мартинес вероятно се надява сънят, макар и "симулиран" в името на празника, да не се окаже пророчески и да се изпълни именно срещу "бианконерите". Срещата ще бъде излъчена на живо по RING от 21:45 ч.