на живо

ПСЖ и "Анже" в пряк сблъсък за първото място във Франция

Ще бъде ли Неймар герой отново?

Reuters

Шампионът на Франция в последните два сезона и фаворит и през настоящата кампания "Пари Сен Жермен" ще трябва да се бори със зъби и нокти за първото си място. Парижани излизат днес (5 октомври) срещу "Анже" - изненадващия втори в класирането.

Мача може да гледате пряко по RING от 18:30 ч.

Парижани се представят отлично в кампанията до сега. Те имат 18 точки след 8 кръга и не показаха никакво колебание в последните си два мача - победи с по 1:0 над "Бордо" и на европейска сцена срещу "Галатасарай" в Шампионската лига.

Снимка: Reuters

Тимът отново е в оптимален състав, след завръщането на терена на Неймар, Мбапе и Икарди. Бразилецът, който беше спряган за трансфер в "Барселона" или "Реал" Мадрид, но все пак остана в Париж, показва огромно желание за победа и в 4 мача през сезона има 3 гола.

В "Анже" имат предимство да са съсредоточени само върху мачовете в Лига 1 и 100 години след основаването си радват привържениците с изключително стабилна и ефективна игра. 

"Черно-белите" заявиха своето намерение да са фактор в първенството и го правят с 16 точки от 8 мача до момента. 

От 21:00 ч. "Монпелие" ще посрещне "Монако". Срещата също ще бъде излъчена по RING.

След цял сезон лутане и кошмарно представяне, отборът от княжеството като че ли започва да напипва вярната посока. Дали обаче ще успее да изненада шампиона от 2012 г.? "Монпелие" със сигурност няма да даде трите точки без зрелище на терена.

Гледайте срещите от френската Лига 1 пряко по RING.

Тагове:

Лига 1 Франция