на живо

Пулев: Казах на Суши да изтрие целувката заради приятелката ми

Половинката на Кубрат - Андреа, бе неотлъчно до него в Калифорния

Кубрат Пулев получи наказание и глоба от Спортната комисия на Калифорния, но през цялото време усещаше силната подкрепа на половинката си - певицата Андреа.

На изслушването, в което разказа своята версия за случилото се с журналистката Дженифър Равало, боксьорът сподели, че искал Кралицата на голото суши да изреже частта с целувката от видеото именно заради приятелката му, с която са заедно от дълги години.

"Наистина съжалявам за постъпката си, не е редно, но аз се чувствах с оглед начина, по който тя общуваше с мен преди и след мача, не като с журналист. Чувствах я като приятел. На партито си говорехме. Казах ѝ „Моля те, изтрий частта от видеото, на която те целувам пред камерата, защото бях прекалено емоционален и имам приятелка, за която не е ОК това нещо“. Тя ми каза, че ще го направи. Това е самата истина. Всичко, което казвам е истината“, заяви Пулев.

Днес Андреа бе в хотел "Милениум Билтмор" с Кубрат, агента му Ивайло Гоцев, който изпълняваше и ролята на преводач, както и адвоката на Пулев - Джон Уърт - съсобственик на промоутърската агенция "Епик Спортс", държаща правата на боксьора ни.

Певицата, чието истинско име е Теодора Андреева, подкрепи Кубрат още след като се разрази скандала с американската журналистка. Андреа даде и интвервю пред английското издание "Сън". "Кубрат е жертвата! Тя му отговори на целувката, цял свят видя, че се усмихва, че беше просто приятна изненада. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкова зли хора", коментира тогава певицата.

В случай като този на Пулев е от изключителна важност обвиняемият да има подкрепата на половинката си.

Тагове:

@