на живо

Радостта на народа стана дядо (СНИМКИ и ВИДЕО)

Божидар Искренов-Гибона с първородно внуче

Легендата Божидар Искренов вече е горд дядо. Дъщерята на бившия футболист на "Левски" и ЦСКА - Настася, го дари с първородно внуче. Малкият Хенри Бенкс Баер проплака в болница в Тексас (САЩ), навръх рождения ден на сина на Гибона - Георги Искренов. Чичото сам се похвали в "Инстаграм", че е получил най-хубавия подарък за 30-годишния си юбилей.

"Днес, когато ставам на 30, най-близкият човек в живота ми, роди новия ми най-добър приятел - Хенри Бенкс Баер", написа синът на Радостта на народа под снимка на новороденото в прегръдките на сестра му Настася.

Щастливата майка на свой ред сподели няколко снимки с бебето, което по думите ѝ прилича на баща си Джонатан, с когото вдигнаха голяма сватба през 2018 г.

"Това е най-прекрасното нещо, което съм виждала някога през живота си", пише Настася и не на шега споделя, че няма търпение малкият да порасне, за да му разкаже как с татко му са обмисляли да го кръстят "Корона" на COVID-19.

Заради пандемията, която засегна сериозно и САЩ, дядо Божидар още не е имал възможност да види внука си. В момента легендарният български футболист живее във Вирджиния при бившата си жена Алина. Той се надява до края на седмицата да може да прегърне за първи път малкия Хенри.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: