на живо

Райола за Скоулс: Той не би познал и Уинстън Чърчил

Агентът на Пол Погба скочи на легендата на "Манчестър Юнайтед" заради изказване

Getty Images

Бъдещето на Пол Погба в "Манчестър Юнайтед" изглежда несигурно, а медиите усилено спекулират, че неговия агент - Мино Райола го убеждава да премине в "Барселона". И докато в щаба на "червените дяволи" се чудят как да запазят френската си перла, бизнесменът, който урежда трансферите на нападателя, е зает да отговаря на критиците на клиента си.

В социалните мрежи Райола не се поколеба преди да "захапе" легендата на "Юнайтед" - Пол Скоулс.

Именно Скоулс се изказа не особено ласкаво за французина след загубата на отбора с 2:3 от "Брайтън". Той заяви, че Погба не се е държал като лидер, какъвто трябва да бъде и постави под съмнение приноса му в тима като цяло.

На това нещо Райола отговори категорично: "Някои хора говорят, за да не бъдат забравени! Скоулс не би познал лидер, дори и срещу него да стои Уинстън Чърчил"

Снимка: Getty Images

След това изказване в "Туитър" срещу Райола веднага заваляха негативни коментари, а Гари Невил дори посъветва Погба "да накара агента си да млъкне!".

Снимка: Getty Images

Това не е първият път, в който известният футболен агент си навлича гнева на любимци на феновете на "Манчестър Юнайтед". Преди години бившият мениджър сър Алекс Фъргюсън не спести пиперливите си критики, след като Погба реши да си тръгне от "Олд Трафорд" и да заиграе в "Ювентус". 

В крайна сметка французинът се завърна в "Юнайтед" през 2016 г., за рекордната трансферна сума от 105 млн. евро.