на живо

Разделени или не? Уанда сложи точка, Мауро публикува снимка с нея

Драмите около футболната двойка се завихрят

Instagram

Разделени ли са или не футболистът на "Пари Сен Жермен" Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара? Това е въпросът, който тормози феновете извън случващото се на терена. 

И има защо!

След като блондинката, която е и мениджър на Икарди, публикува категорично послание в социалните мрежи: "Още едно семейство, което съсипа заради проститутка", и престана да бъде последовател на футболиста, всичко като че ли стана ясно. Уанда, която до 2013 г. беше женена за тогавашния съотборник и най-добър приятел на аржентинеца - Макси Лопес, изтри и всички общи снимки със съпруга си. 

В типичен за футболна съпруга стил обаче драмите не свършват до тук!

Снимка: Instagram

Уанда потвърди, че е сложила края на отношенията с Икарди пред близката си приятелка Кер Уейнстейн. Аржентинската бизнесдама и актриса показа това в пряко включване в своята страница за новини и клюки. 

Икарди обаче отвърна на удара. Вместо да действа като Нара и да изтрие общите им снимки в социалните мрежи, той прибави още една. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by  (@mauroicardi)

"Честит ден на майката", написа той. В Аржентина на 17 октомври празнуват жените с деца. 

Дали раздялата на известната двойка е истина или само трик? Предстои да разберем!

Драмата обаче е пълна, тъй като френското елитно издание "Екип" съобщава, че Икарди е пропуснал последната тренировка на своя тим. Явно в опит да се сдобри с жена си. 

Снимка: Instagram

Тя обаче е категорична - "Добър ден! Повече ми харесва да съм без пръстен!"

А в световните медии все по-често се тиражира информацията, че футболистът е изневерил на известната си половинка с аржентинската актриса, певица и модел Мария Еухения Суарес.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by China Suarez (@sangrejaponesa)