на живо

Развръзката в Шампионската лига по каналите на bTV Media Group

Гледайте Димитър Бербатов и Монако по Ринг БГ

Ще успее ли Лудогорец да се класира за Лига Европа ще разберем в пряко предаване по bTV Аction от 21:45ч. Българският шампион е гост на Реал Мадрид. Ексклузивно на voyo.bg може да гледате другата среща от втора група между Ливърпул и Базел. Следете всички мачове и на www.btvnovinite.bg в Champions TV!

Преди последните двубои първи в групата с 15 точки е Реал, след него с шест е Базел, а с по четири са Ливърпул и Лудогорец. Заради по-добри показатели в преките мачове на трето място е английският отбор.

Ето и възможните сценарии пред Лудогорец, за да се класира на трето място:

Ако победи в Испания, а Ливърпул завърши наравно или загуби от Базел на Анфилд: за Лига Европа се класират българите.

Ако  Лудогорец победи Реал и Ливърпул спечели последната си среща: втори ще е Ливърпул, трети Лудогорец, а Базел последен.

Ако българският шампион завърши наравно на Сантиаго Бернабеу, а „мърсисайдци” загубят: трети в групата ще е българският отбор.

Ако Лудогорец завърши наравно в Испания и Ливърпул и Базел не се победят на Анфилд: „мърсисайдци” ще завършат на трето място.

Ето и какво предстои в останалите групи:

В последен кръг от група "A" Ювентус приема Атлетико Мадрид. За да завърши на първо място „старата госпожа”  се нуждае от победа с повече от един гол разлика. Двубоят ще бъде излъчен ексклузивно на voyo.bg. В другата среща Олимпиакос е домакин на Малмьо.

Група "A":

1 Атлетико Мадрид 12 т.

2 Ювентус 9т.

3 Олимпиакос 6т.

4. Малмьо 3т.

В последна среща от група "C" отборът на Димитър Бербатов Монако приема руския шампион в спор за класиране на осминафиналите в Шампионска лига. Двубоят ще бъде излъчен по Ринг БГ. В другата среща Бенфика приема Байер Леверкузен. Германският отбор вече си осигури място сред 16-те най-добри в Европа.

Група "C":

В група "D" Арсенал и Борусия Дортмунд ще завършат на първите две места, а трети ще бъде Андерлехт. Единствена въпросителна е ще успее ли английския отбор да направи чудото е да спечели групата. За да се случи това Арсенал се нуждае от задължителна победа в Истанбул и Андерлехт да спечели гостуването си в Германия.

Група "D":

1.Борусия Дортмунд 12 т.

2. Арсенал 10т.

3.Андерлехт 5т.

4. Галатасарай 1т.