на живо

"Реал" и "Байерн" изглеждат сигурни, но изненадите винаги са възможни

Двата гранда ще довършват започнатото срещу "Юве" и "Севиля"

Getty Images

Изненади са възможни и "Рома" е живото доказателство! След като "вълците" успяха да отстранят един от фаворитите за трофея в Шампионска лига - "Барселона", днес други два тима - "Ювентус" и "Севиля", ще се опитат да повторят този подвиг. Задачата да направят нова изненада невъзможна имат "Реал" Мадрид и "Байерн" Мюнхен.

Последните два мача от полуфиналите на Шампионска лига по традиция ще може да гледате по традиция пряко в каналите на bTV Media Group.

"Реал" Мадрид - "Ювентус", пряко по bTV Action от 21:00 ч.

Кристиано Роналдо и колегите му имат спокойствието на класическото си предимство с 3:0 след първата среща в Торино. Именно португалецът бе в основата на успеха, а попадението му със задна ножица стана тема номер 1 след мача. 

"Реал" се стреми към трета поредна титла от Шампионската лига, която би осмислила сезона за Зинедин Зидан. В испанското първенство моментната ситуация на "белите" хич не е добра. Тимът е на трето място и шансовете за титла са илюзорни. Французинът вече предупреди играчите си да не се отпускат, въпреки преднината си. 

Снимка: Getty Images

"Ювентус" пък тръгва срещу традицията. Италианците не са побеждавали "Кралския клуб" с повече от 2 гола никога. Тази вечер се надяват да вкарат поне 3 безответни. Масимилиано Алегри дори си постави цел - единият да е в първите минути на мача. 

Дали Италия няма да спи за втора поредна нощ или "Реал" ще празнува 11-а победа над "Юве", гледайте от 21:00 ч.

"Байерн" Мюнхен - "Севиля", пряко по RING от 21:00 ч.

Баварците също са в изгодна позиция след първия мач. В Испания те спечелиха с 2:1, а реваншът е на негостоприемния "Алианц Арена". 

Възпитаниците на Юп Хайнкес мислят само за Шампионска лига, след като успяха да спечелят предсрочно шестата си поредна титла от Бундеслигата. Опитният наставник на "Байерн" обаче предупреди - противникът няма какво да губи и ще атакува от първата минута.

Такава ще е тактиката на гостите, които все пак се успокояват заради гола в първия мач. Те обаче "воюват" и на домашния фронт, където положението им не е за завиждане. Отборът на Винченцо Монтела е на 7-о място в класирането на "Ла Лига" и няма победа от началото на март. 

Снимка: Getty Images

Въпреки това "Севиля" е доказвал, че може да поднася изненади. В предишния етап отборът отстрани "Манчестър Юнайтед", въпреки че "червените дяволи" бяха изявен фаворит.