на живо

"Реал" и "Сити" ще довършват започнатото срещу "Ливърпул" и "Борусия"

Гледайте реваншите от четвъртфиналите в Шампионската лига пряко в каналите на bTV Media Group

Reuters

Вече е ясно, че на полуфинал в най-силния европейски клубен турнир Шампионска лига ще видим "Пари Сен Жермен" и "Челси", но кои ще са техните съперници?

Време е за последните два мача от четвъртфиналите, а тях по традиция в сряда вечер може да гледате пряко в каналите на bTV Media Group.

"Ливърпул" - "Реал" Мадрид, 21:30 ч., пряко по bTV Action

"Белите" от Мадрид победиха в първата среща преди седмица с 3:1. Зинедин Зидан може да е доволен от своите момчета, тъй като "Реал" изцяло доминира в мача и без проблеми натрупа завидна преднина още първото полувреме. Англичаните успяха да върнат един гол, който може да им е от голяма полза днес (14 април).

Снимка: Reuters

Играчите на Кралския клуб пристигнаха на Острова окрилени и от победата над големия си враг у дома "Барселона" с 2:1. Зидан обаче ще трябва да се справя без Лукас Васкес, Серхио Рамос, Рафаел Варан, Еден Азар и Дани Карвахал.

В "Ливърпул" със сигурност подхождат с доста по-голямо внимание към тази среща. Мърсисайдци са притиснати до стената и точно сега имат нужда от някое от чудесата, на които през годините са доказвали, че са способни. 

Снимка: Reuters

Юрген Клоп и футболистите му трябва да умилостивяват феновете, тъй като шестото място във временното класиране на английската Висша лига не отговаря на очакванията. Един нов евентуален обрат и то срещу "Реал", както и място на полуфиналите в Шампионска лига, ще бъдат добре дошли в тази ситуация. Контузени в редиците на "Ливърпул" са Жоел Матип, Върджил ван Дайк, Джордан Хендерсън и Джо Гомес.

Мачовете между мърсисайдци и "Реал" винаги са били зрелищни! Не пропускайте епизод пореден от този сблъсък на колоси от 21:30 ч. пряко по bTV Action.

Снимка: Reuters

"Борусия" Дортмунд - "Манчестър Сити", 21:30 ч., пряко по RING

"Манчестър Сити" със сигурност е сред фаворитите за победител в Шампионската лига! "Гражданите" показват стабилен и ефективен футбол от началото на кампанията. Така беше и в първия мач срещу "Борусия", когато победиха с 2:1 у дома. 

Снимка: Reuters

Хосеп Гуардиола и възпитаниците му дишат спокойно като лидер в английското първенство и могат да се фокусират върху така желаните успехи в Европа. Нищо обаче не е решено! "Жълто-черните" все още таят надежди, че могат да сътворят чудо!

Англичаните пристигнаха в Дортмунд в пълна мобилизация. Там ги очаква един колеблив тим, който разчита предимно на младата си звезда - Арлинг Холанд. Норвежкото дете-чудо не пести сили, за да блести на терена и да привлича все повече внимание към себе си от страна на големите клубове. 

Снимка: Reuters

Дали "Сити" ще се справи лесно или "Борусия" ще поднесе шокиращата изненада? Гледайте от 21:30 ч., пряко по RING!