на живо

"Реал" Мадрид - с нов треньор, в Африка и по bTV Action

"Барса" гостува на "Културал Леонеса" в мач от 1/16-финалите за Купата на краля

Reuters

"Реал" Мадрид и "Барселона" започват участието си в турнира за Купата на краля днес (31 октомври). bTV Action ще ви направи съпричастни на мачовете на двата тима, като излъчи пряко и двете срещи.

"Мелия" - "Реал" Мадрид, bTV Action, 20:30 ч.

Промените в "кралския клуб" валят една след друга. След напускането на Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан, клубът попадна в кризисна дупка. Пикът на разочарованието дойде при загубата от "Барселона" с 1:5. Именно това поражение преля чашата на търпението и треньорът Хулиен Лопетеги бе освободен.

Така в днешната среща "Реал" ще бъде воден от помощника на бившия селекционер на Испания - Сантяго Солари.

Снимка: Reuters

Първото предизвикателство пред бившия защитник се нарича "Мелия". Отборът от трета дивизия в Испания е далеч от успехите на своя съперник, но ще се опита да се възползва от кризата при "белите".

При това ще приеме "Реал" на собствена територия - в Африка. Точно така! "Мелия" играе домакинските си мачове в малкото автономно градче със същото име, разположено на самия бряг на Средиземно море - испанска територия, която по суша граничи с Мароко.

"Културал Леонеса"  - "Барселона", bTV Action, 22:30 ч.

В съвсем различно настроение от "Реал" ще посрещне мача си "Барселона". Каталунците победиха в Ел Класико, а и положението в лагера им изглежда "по-розово". Е, и при тях липсва звездата - Лионел Меси е с контузия и няма да може да вземе участие в срещата в Леон. 

Снимка: Reuters

Домакините пък летят на крилете на победите, след като постигнаха най-доброто си класиране в турнира за Купата на краля и успяха се класират за 1/16-финалите и да се изправят срещу рекордьора по трофеи от тази надпревара.

Двата мача може да гледате пряко по bTV Action, а реваншите са на 5 декември.