на живо

"Реал" Мадрид - ПСЖ: Мегасблъсък с вкус на финал

Ред е за нова порция от най-доброто в Шампионска лига

Getty Images

"Реал" Мадрид и ПСЖ се изправят един срещу друг в един от най-интригуващите сблъсъци в 1/8-финалите на Шампионската лига. Двата отбора са сред основните претенденти за титлата, но жребият отреди един да напусне надпреварата по-рано от очакваното.

Срещата ще бъде излъчена пряко по bTV Action от 21:45 ч. Коментарното студио започва точно в 21 ч. 

Воденият от Зинедин Зидан отбор ще се хвърли с всички сили в преследването на трофея в най-авторитетния клубен турнир, след като вече загуби шансове за титлата в испанското първенство (намира се на 15 точки зад лидера "Барселона") и изненадващо отпадна от "Леганес" за Купата на Краля.

Кралският клуб спечели последните две издания на Шампионската лига. "Белите" достигат до полуфиналите във всеки един от последните седем сезона, докато парижани отпаднаха още на 1/8-миналите миналата година.

Снимка: Getty Images

През 2017 г. играчите на Унай Емери победиха с 4:0 "Барса" в първата среща, но в реванша на "Камп Ноу" домакините сътвориха исторически подвиг и спечелиха с 6:1. 

И двата отбора ще разчитат на добрата форма на своите нападатели. За "Реал" Кристиано Роналдо се разписа във всеки един от шестте мача в груповата фаза на турнира.

ПСЖ води с 12 точки пред "Монако" в Лига 1, а Единсон Кавани, Неймар и Килиан Мбапе не пропускат шанс да оправдаят големите си заплати.

Снимка: Getty Images

От 21:45 ч. по RING ще може да наблюдавате "Порто" - "Ливърпул". Мърсисайдци са в страхотна форма напоследък, а Шампиоската лига винаги е била сред най-любимите им турнири.

Те ще играят на първи осминафинал в надпреварата от девет години насам. Отборът на Юрген Клоп има само една загуба на португалска земя и замина за Иберийския полуостров с всичките си големи звезди.