на живо

Реал ще бори Тотнъм без Роналдо и Бензема (ВИДЕО)

bTV Action ще ви направи свидетели на откриващия мач от Ауди Къп 2015

Реал (Мадрид) посреща Тотнъм в първи двубой от силния летен турнир Ауди Къп 2015. Мачът е утре от 19:00 часа, пряко по bTV Action.

Мениджърът на "кралския клуб" Рафаел Бенитес остана доволен от представянето на своите възпитаници на двата тристранни турнира в Австралия и Китай, част от International Champions Cup.

Испанският гранд загуби от вицешампиона на Италия Рома след изпълнение на дузпи, но впоследствие победи Манчестър Сити и се реваншира на привържениците си, побеждавайки други два отбора от Серия "А" - Интер и Милан. По този начин "белия балет" триумфира и в двата мини-турнира.

Снимка: bTV

Сега мадридчани са изправени пред ново предизвикателство - английският Тотнъм.

"Справяме се добре, в позитивно настроение сме. Отборът заслужава поздравления за представянето си и желанието за игра, което демонстрира. Доволен съм и от резултатите. Имаме отличен състав. За мен е удоволствие да работя с тези момчета. Готови сме за мача с Тотнъм.", заяви наставникът на Реал - Рафаел Бенитес.

Относно трансферните планове на "белите" бившият старши треньор на Наполи сподели: "Ако вземем още някого преди началото на сезона, то той ще подсили тима. Дали съм говорил с ръководството за конкретен играч ли? Това са си наши дела.."

Снимка: Getty Images

Тотнъм пък вече е в пълна бойна готовност за новата кампания. Англичаните са в края на предсезонната си подготовка. В последната си контрола те загубиха от сборен отбор на звездите на американската Мейджър Сокър Лийг с 1:2. Мачът се игра в Денвър, Колорадо на над 1500 м надморска височина. Хари Кейн отбеляза красив гол за Спърс, но той не бе достатъчен, тъй като преди това Кака и Давид Вия се бяха разписали за домакините.

Снимка: Getty Images

Мениджърът на Спърс Маурисио Почетино е доволен, че "шпорите" ще вземат участие в силен летен турнир точно преди старта на Премиър лийг:

""Ауди Къп" ни предоставя възможност да се изправим срещу едни от най-големите в Европа и света, и то не къде да е, а на "Алианц Арена" - един фантастичен стадион. Това ще бъде сериозен тест за нашия тим. Надявам се феновете да се наслаждават на надпреварата и да останат доволни от представянето ни. Турнирът е кулминацията на предсезонната подготовка на отбора, тъй като началото на сезона във Висшата лига наближава."

Снимка: Getty Images

Maчът с Тотнъм е от особена важност за уелското крило на Реал (Мадрид) Гарет Бейл, който ще се събере с бившите си съотборници. Както е известно, преди две години испанският гранд плати на англичаните над 90 милиона евро за услугите на офанзивния футболист. Сега той със сигурност ще иска да впечатли "шпорите" с изявите си на терена.

Бейл обаче няма да има подкрепата на две от звездите на "белия балет" - Кристиано Роналдо и Карим Бензема.

Снимка: Getty Images

Двамата не бяха включени в групата за надпреварата, след като чувстват лек мускулен дискомфорт и бе взето решение да не пътуват с отбора. Очаква се атаката на мадридчани да бъде водена от Хесе.

Тотнъм няма кадрови проблеми преди "Ауди Къп"

Вероятните стартови единайсеторки:

Реал (Мадрид): Навас, Данило, Рамос, Варан, Марсело, Кроос, Каземиро, Модрич, Бейл, Васкес, Хесе

Тотнъм: Ворм, Уолкър, Алдервайрелд, Вертонген, Роуз, Бенталеб, Шедли, Ериксен, Дембеле, Али, Кейн

Снимка: Getty Images

Какво ни казва историята?

Статистиката показва, че двата тима са изиграли четири мача помежду си. Реал е спечелил три от тях, а един е завършил без победител.

През сезон 1985/86 в турнира за Купата на УЕФА Тотнъм губи с 0:1 у дома и стига до нулево равенство на "Сантяго Бернабеу". Цели 15 години по-късно испанците побеждават отбора от Острова с общ резултат 5:0 в четвъртфиналната фаза на Шампионска лига.

Не пропускайте утрешната среща (19:00 часа, bTV Action) с нашия експертен коментар: