на живо

"Реал" стъпи накриво срещу "Тотнъм" (ВИДЕО)

1:1 в битката за първото място в групата

Getty Images

"Реал" Мадрид и "Тотнъм" завършиха при резултат 1:1 в директния сблъсък за първото място в осма група на Шампионската лига. 

"Шпорите" откриха резултата в 28-ата минута, когато Варан си вкара автогол. В края на първото полувреме Кристиано Роналдо изравни от дузпа.

Още в 5-ата минута домакините нацелиха гредата след удар с глава на Роналдо. "Реал" продължи да налага натиск, но пък гостите първи поведоха в резултата.

В 28-ата минута след центриране към Хари Кейн в наказателното поле защитникът Рафаел Варан си отбеляза автогол. Три минути по-късно Иско можеше да изравни, но мощният му удар бе спасен от Юго Лорис.

Равенството бе възстановено в 43-ата минута от Кристиано Роналдо, който вкара от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Тони Кроос.

В другата среща от групата "Борусия" стигна до 1:1 при гостуването си на "Апоел" в Кипър, за да вземе първа точка в надпреварата.

Така след тези резултати "Реал" и "Тотнъм" остават на върха с напълно еднакви показатели преди втория мач помежду им в Лондон. "Борусия" и "Апоел" остават на дъното с по една точка.