на живо

Как ще изглежда "Реал" след Роналдо - гледайте по RING

Кралският клуб започва в International Champions Cup срещу "Юнайтед"

Най-престижният летен футболен турнир International Champions Cup продължава с пълна сила, а каналите на bTV Media Group ще ви покажат нови пет атрактивни двубоя в рамките на следващите малко повече от 24 часа.

Започваме в 03:05 ч. тази нощ с прякото излъчване на дербито между "Манчестър Юнайтед" и носителя на трофея в Шампионската лига "Реал" Мадрид по RING.

Два часа по-късно, отново пряко и отново по спортния ни канал, може да наблюдавате мача между "Барселона" и "Рома".

В 7 часа сутринта е срещата "Тотнъм" - "Милан" по RING, а утре вечер от 22 часа е британската битка "Арсенал" - "Челси". В 23:00 ч. ексклузивно на Voyo.bg е "Бенфика" - "Олимпик" Лион.

Приятелският сблъсък между "Манчестър Юнайтед" и "Реал" Мадрид се очаква с голям интерес. "Червените дяволи" загубиха последната си контрола с 1:4 от големия съперник "Ливърпул" и ще се постараят да завършат участието си в турнира с успех срещу испанския гигант.

Жозе Моуриньо има няколко въпросителни около състава, с който ще излезе срещу бившия си отбор на "Хард Рок Стейдиъм". Португалецът няма да може да разчита на Антонио Валенсия, Антони Марсиал и Неманя Матич, което ще даде възможност на младите футболисти като Андреас Перейра, който отбеляза впечатляващ гол срещу "Ливърпул", да натрупат повече игрови минути.

Новият треньор на "Реал" - Хулен Лопетеги, обяви разширен състав от 32 играчи, в който попадат както опитните футболисти, така и доста от младежите.

Срещата с "Юнайтед" е първа за Кралския клуб в International Champions Cup това лято и със сигурност ще бъде интересно да видим как ще изглежда отборът след напускането на Кристиано Роналдо.