на живо

"Пророкът" Ребич се радва за гол преди топката да влезе във вратата

Когато вярваш в уменията на съотборника си

Нападателят на "Айнтрахт" Франкфурт Лука Йович вкара за 1:1 срещу "Челси", пращайки мача в първо в продължения, а после и в дузпи. В крайна сметка "сините" се пребориха за успеха и се класираха за финала в Лига Европа, където ще се изправят срещу друг лондонски тим - "Арсенал".

Сърцата игра на германците през цялата им еврокампания не остави равнодушни футболните фенове по целия свят. Може би затова на мнозина им направи впечатление реакцията на Анте Ребич преди гореспоменатия гол на Йович.

В реванша срещу "Челси" 21-годишният сърбин вкара за 10-и път в турнира и общо за 27-и през сезона.

Увереността му пред противниковата врата е забележителна и явно се е пренесла и върху съотборниците му, защото Анте Ребич започва да празнува гола още преди Йович да отправи удар към вратата.

Потребителите в социалните мрежи останаха доволни от реакцията на Ребич и много от тях си пожелаха да срещнат човек, който да има такова доверие в тях, каквото показа хърватинът към младия си съотбник.

Това обаче не е първият случай, в който Ребич се оказва "пророк". Пред ноември в мач от Бундеслигата срещу "Шалке 04" хърватинът отново започва празненствата по-рано, предусещайки, че изстрелът на Йович ще бъде точен.