на живо

Реваншите в Шампионска лига стартират днес

Ще направи ли Рома невъзможното? Има ли сили Гент за обрат?

Getty Images/Guliver Photos

Днес предстоят два от реваншите в осминафиналата фаза на най-силния европейски турнир Шампионска лига. В каналите на bTV Media Group сили ще премерят два от грандовете на Стария континент и две от изненадите в надпреварата.

От 21:45 ч. по bTV Action стартира втората среща между Реал (Мадрид) и Рома. Испанският гранд определено има предимство, след като в първия мач постигна категорична победа с 2:0 пред погледите на хиляди фенове на "вълците" на собствения им "Стадио Олимпико" в Рим. Попаденията тогава отбелязаха Кристиано Роналдо и Хесе, а дебютът на Зинедин Зидан като треньор в Шампионска лига бе оценен като успешен.

Снимка: Getty Images

"Римските вълци" обаче са окрилени от последните си резултати в родното първенство - 7 поредни победи. Със сигурност възпитаниците на Лучано Спалети ще направят всичко по силите си да обърнат негативния резултат, което предвещава истински футболен спектакъл.

Снимка: Getty Images

В същото време по RING си дават среща тимовете на Волфсбург и Гент. Двубоят ще се състои на немска земя, а резултатът от първата среща между двата тима е 3:2 в полза на "вълците". Белгийците обаче успяха да покажат силен характер, отбелязвайки два гола в срещата, след като до 80-та миута падаха с 0:3. Дали ще продължат щурма си и днес, може да гледате в 21:45.

Реал (Мадрид) - Ринг, 21:45 ч., bTV Action

Волфсбург - Гент, 21:45 ч., RING

Студиото преди двубоите стартира точно в 21:00, а гости на водещия Йордан Георгиев ще бъдат Георги Чиликов и Радостин Кишишев.