на живо

Рио Фърдинанд смъмри Погба и Лингард (ВИДЕО)

Двамата играчи на "Манчестър Юнайтед" показаха нов начин за отпразнуване на голове

Бившият играч на "Манчестър Юнайтед" - Рио Фърдинанд, разкритикува изявите в социалните мрежи на двама настоящи - Пол Погба и Джеси Лингард. Във вторник (31 януари) дуото публикува видео, на което демонстрира новия си начин за празнуване на гол:

 

Having fun with my bro new celebration @jesselingard @tfosumensah51 #happy #blessed #pp

A video posted by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

38-годишният Фърдинанд бе изключително разочарован от поведението на Погба и Лингард, при положение че ситуацията нa "Олд Трафорд" въобще не е розова. "Червените дяволи" са на шесто място във Висшата лига, на цели 15 точки от лидера "Челси". В последните си пет мача те записаха едва две победи.

"Видях видеото на момчетата, на което танцуват в съблекалнята. Винаги съм "за" забавата и тя да бъде показвана и на феновете в социалните мрежи, но не и когато си на 6-ото място във временното класиране във Висшата лига, не и когато си далеч от позицията, която ти осигурява участие в Шампионска лига. Те не са спечелили нищо все още, а докато това не се случи, не може да се забавляваш по този начин", каза бившият играч на "Юнайтед". 

"Ще се повторя, но да, одобрявам футболистите да се държат освободено, да се забавляват, да забавляват привържениците, дори съм на мнение, че едно от най-ценните качества на Погба е именно това, че е толкова освободен човек и не искам да му го отнемам... Моят съвет е да се опитат да странят от подобни изяви, докато нямат истинска причина за такива.", допълни Рио.