на живо

"Рома" забрани снимките с Дрейк

"Проклятието" добива все по-заплашителни мащаби

"Проклятието Дрейк" добива все по-заплашителни мащаби. Последната "жертва" на известния рап изпълнител е "Пари Сен Жермен". Французите се нуждаеха от само точка срещу "Лил" през уикенда, за да си гарантират поредна титла в Лига 1, но вместо това претърпяха най-тежката си загуба в първенството от 19 години насам.

Спортните фенове са категорични, че причината за краха на момчетата на Томас Тухел е Лайвин Курзава, който два дни преди гореспоменатия мач се снима с Дрейк.

Най-общо казано, когато канадският изпълнител се появи на снимка с някой спортист, се случва серия от нещастния събития за човека или неговия отбор.

От баскетболния отбор на "Кентъки", който не е печелил титла от 2012 г., до "Торонто Раптърс", които от доста време не са стигали до финал - примерите за "Проклятието Дрейк" са много.

Последният инцидент с ПСЖ накара ръководството на "Рома" да прибегне до крути мерки и да забрани на футболистите си да се снимат с рапъра до края на сезона.

В седмицата, в която Дрейк публикува снимка с Пиер-Емерик Обамеянг от концерта си в Лондон, габонският нападател бe незабележим при загубата на "Арсенал" с 0:1 от "Евертън".

Междувременно канадецът се засече с Джейдън Санчо по време на британското си турне и... всички знаете как "Байерн" Мюнхен унижи "Борусия" Дортмунд с 5:0 в Бундеслигата!