на живо

Роман Прохазка: Искам купа и титла с "Левски" (ВИДЕО)

Словакът ще изиграе мач номер 100 със "сините"

levski.bg

Защитникът на "Левски" Роман Прохазка заяви, че се е завърнал на "Георги Аспарухов" за да завърши работата, която е започнал и да се докаже.

„Исках да покажа, че ставам за този отбор. Даже докато бях преотстъпен в Търнава, те искаха да остана, но аз им казах: „Извинявайте, ама имам работа, която трябва да свърша в София и в Левски“. Затова се върнах – исках да се докажа", каза той пред клубната телевизия.

Словакът ще изиграе мач номер 100 за "сините" срещу "Нефтохимик" Бургас. По този начин той ще стане шестият чужденец с трицифрен брой мачове за клуба.

„Почвам вече четвърта година тук и наистина се чувствам у дома. Много ми е приятно да играя за Левски. Казах го няколко пъти – ако не се чувствах добре тук, щях да си отида доста по-рано", каза защитникът.

Той сподели и какви са целите му с клуба през новия сезон. "Искам да спечелим Купата или титлата. Затова съм още тук. Това ми е мечта, която искам да постигна, за да се зарадваме с феновете. Много силно си го пожелавам“, завърши Прохазка.