на живо

Роман Прохазка: Равенството е справедливо. Липсваше ни трети гол (ВИДЕО)

"Голът ще подейства добре на самочувствието ми", каза защитникът на "Левски"

Lap.bg

Защитникът на "Левски" Роман Прохазка определи като справедливо равенството 2:2 между "сините" и ЦСКА в дербито на 13-ия кръг на Първа професионална лига. 

"Хубаво е за феновете, че станаха свидетели на четири гола. Какво ни липсваше? Трети гол. Трябваше да бъдем по-концентрирани, след като поведохме. Може би това ни бе грешката. Все пак изравнихме и имахме няколко ситуации, които можеше и по-добре да развием. Нормално е във футбола да се допускат грешки. Равенството е справедливо. Никой не успя да надиграе другия", оцени срещата Прохазка.

Именно той оформи крайния резултат в 60-ата минута на срещата. "Сините" поведоха в самото начало, след това ЦСКА успя да обърне резултата с два гола на Тиаго. Защитникът се разписа след асистенция на Милош Цветкович.

"На почивката старши треньорът Делио Роси ни каза какво да променим тактически. Както казах, можехме и по-добре да отиграем някои ситуации през втората част. Радвам се, че отбелязах, тъй като това ще подейства добре на самочувствието ми", заяви той.