на живо

Романтичният Роналдо изненада половинката си за рождения й ден

Кристиано и Джорджина на вечеря в известен мадридски ресторант

Звездата на "Реал" Мадрид - Кристиано Роналдо, изненада половинката си Джорджина Родригес с мил жест за 22-ия ѝ рожден ден.

Португалецът демонстрира джентълментско поведение, извеждайки красивата испанка на вечеря. Двойката попадна под обектива на папараците на влизане в известен ресторант, в столицата Мадрид. 

 

f e l i z

A photo posted by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Кристиано и Джордина са заедно едва от няколко месеца, но очевидно обичат да прекарват всеки свободен момент заедно, наслаждавайки се един на друг.

В професионален план обаче европейският шампион не е в най-добрата си форма и непрекъснато бива критикуван от феновете на "белите" за изявите си на терена.

През настоящия сезон Роналдо се разписвал едва 20 пъти в 25 мача в "Ла Лига". Тази статистика никак не е лоша, но не и за Кристиано. За сравнение през цялата минала кампания той реализира 51 гола в 48 срещи.

"Лос Меренгес" изненадващо отпаднаха от надпреварата за Купата на краля след загуба и равенство срещу "Селта". На възпитаниците на Зинедин Зидан им предстои гостуване отново на същия съперник в мач за първенство в неделя (5 февруари).

"Реал" Мадрид е лидер в испанското първенство с 46 точки. Основният им противник "Барселона" е на втора позиция с 42, колкото има и "Севиля". "Белите" обаче са с мач по-малко.