на живо

Задържали Ромелу Лукаку в Бевърли Хилс

Белгиецът си навлече неприятности заради купон

Getty Images

Считаният за сигурно ново попълнение на "Манчестър Юнайтед" - Ромелу Лукаку, се замеси в неприятности в Бевърли Хилс заради твърде необуздано празнуване в малките часове на деня.

24-годишният белгийски национал е арестуван на 2 юли в наетата от него къща, след като полицаи му отправили пет пъти предупреждения да намали музиката по време на организиран от него купон, съобщиха от полицията в Калифорния.

"На 2 юли около 8 часа вечерта полицейският департамент на Бевърли Хилс задържа 24-годишен мъж на име Ромелу Лукаку Болинголи. Той е обвинен за нарушаване на Общинския кодекс на Бевърли Хилс 5-1-104 – прекомерно вдигане на шум. Униформените предприеха мерки след общо пет сигнала от същото място", пише в официалното съобщение на властите.

Полицията твърди, че Лукаку и приятелите му са отправили заплахи към съседите си. Нападателят не е бил арестуван, като се е разминал само с акт и предупреждение.

Очаква се белгиецът да премине на "Олд Трафорд", след като ръководството на "червените дяволи" се съгласи да плати 75 милиона паунда за трансфера му на "Евертън". Предполага се, че Лукаку е в Лос Анджелис заради турнето на "Юнайтед" в САЩ и предстоящата контрола срещу местния "ЛА Галакси" на 16 юли - мач, който ще може да наблюдавате пряко по телевизия RING.

Заради провинението си Ромелу Лукаку трябва да се яви пред Върховния съд в Лос Анджелис на 2 октомври.