на живо

Роналдо даде солиден аванс на "Юве" преди реванша с "Интер"

"Бианконерите" победиха с 2:1 на "Джузепе Меаца"

Reuters

Кристиано Роналдо отбеляза два гола за победата на "Ювентус" над "Интер" с 2:1 в първия мач от полуфиналите за Купата на Италия и даде солиден аванс на тима си преди реванша следващата седмица. 

В срещата на "Джузепе Меаца" имаше доста интересни положения и пред двете врати, а португалецът вече има 23 попадения в 22 мача във всички турнири от началото на сезона.

Снимка: Reuters

Мачът започна по отличен начин за "нерадзурите", които бяха без голмайстора си Ромелу Лукаку, който изтърпява наказание заради сблъсъка си със Златан Ибрахимович на 1/4-финалите миналата седмица. Белгийският таран обаче ще е на линия следващия вторник, когато е реваншът на "Ювентус Стейдиъм". Той отново ще бъде излъчен на живо по RING от 21:45 ч.

"Интер" поведе още в 9-ата минута благодарение на гол на Лаутаро Мартинес. Играчите на Антонио Конте обаче не успяха да запазят предимството си и още до почивката вече изоставаха в резултата. Първо в 26-ата минута Кристиано Роналдо изравни от дузпа, а десет по-късно се възползва от груба грешка на вратаря на домакините Самир Ханданович и се разписа за 2:1.

През второто полувреме португалската суперзвезда имаше възможност и за хеттрик, а междувременно Алексис Санчес пропусна да изравни резултата.

Снимка: Reuters

43-годишният Джанлуиджи Буфон направи няколко добри спасявания в мач №1100 в професионалната си кариера.

Утре вечер от 21:45 ч. по RING може да гледате първия мач от втория полуфинал между "Наполи" и "Аталанта".