на живо

Роналдо-джуниър се шокирал при вида на мястото, в което израснал баща му

Португалската звезда дава ценни съвети на децата си

Getty Images

Кристиано Роналдо призна, че първородният му син - Кристиано-джуниър, се шокирал при вида на условията, в които живял баща му като тийнейджър.

Звездата на "Ювентус" напуска дома си в Мадейра, когато е 12-годишен, за да преследва амбициите си да се превърне в професионален футболист. Роналдо заживява в Лисабон с най-добрия си приятел Мигел Пайшао.

Снимка: Getty Images

Нападателят решил да заведе най-големия си син да види мястото, в което е израснал: "Бях толкова развълнуван. Исках той да види мястото. Дойде с мен, а там все още бяха същите хора, с които живях навремето. Ако трябва да съм честен... разчувствах се. Не очаквах да видя тези хора", сподели Роналдо през португалския канал TVI.

Снимка: Getty Images

Бившият нападател на "Реал" Мадрид призна, че 9-годишният му син се стреснал при вида на стаята, в която някога живял той. Португалецът е откровен, когато казва, че иска да предаде на децата си, че е необходимо човек да вложи много труд и усилия, за да постигне нещата, към които се стреми. И че не трябва да приемат нищо за даденост.

Снимка: Instagram


"Когато с Кристиано и Пайшао влязохме в стаята, в която живях, синът ми се обърна към мен и ме попита: "Тате, ти тук ли си живял?". Не можеше да повярва".

"Те си мислят, че всичко на този свят е лесно. Качеството на живот, къщите, колите, дрехите... Те си мислят, че всичко просто пада от небето. Това опитвам да предам на сина ми. Включително когато участвам в събития в училищата. Опитвам да му предам, че само талантът не е достатъчен. С работа и отдаденост смятам, че може да се постигне всичко онова, което искаш", добави футболистът на "Ювентус".