на живо

Роналдо: Истината ще излезе наяве! (ВИДЕО)

"Аз съм пример и няма за какво да лъжа!", коментира футболиста

Reuters

Звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо е убеден, че истината в скандала с американката Катрин Майорга, която го обвинява в изнасилване, скоро ще излезе наяве и не е притеснен от разкритията.

"Аз съм за пример на и извън терена. Винаги се усмихвам. Аз съм един щастлив човек.Играя за фантастичен клуб. Здрав съм и имам страхотно семейство, 4 деца. Имам всичко. Останалото не ме засяга. Забавлявам се, когато съм на терена, наслаждавам се на живота. Има хора, които да се грижат за другите неща. Аз не лъжа. Вярвам на моите адвокати. Истината ще излезе наяве", заяви Роналдо на пресконференцията преди мача срещу "Манчестър Юнайтед".

Майорга твърди, че футболистът я е насилил в хотелска стая през 2009 г., а след това я е накарал да подпише споразумение, в което се съгласява да не разказва историята и да получи 375 хил. долара.

Откакто германското издание "Шпигел" публикува историята на Майорга, Роналдо не е правил изявления по темата. Адвокатите му заявиха, че се съмняват в истинността на документите, с които си служи вестникът. 

Иначе на терена португалецът вкарва за "Юве" в шест от последните седем мача. След изтърпяното наказание заради червения картон срещу "Валенсия" в първия кръг, Роналдо ще се завърне в Шампионската лига на своя предишен дом - "Олд Трафорд" срещу "Манчестър Юнайтед" днес (23 октомври). С екипа на "червените дяволи" португалецът игра 6 сезона, печелейки три пъти Висшата лига и веднъж Шампионската лига.

"Ще бъде труден двубой. "Манчестър Юнайтед" разполага със страхотен състав и фантастичен треньор. Те са домакини, но ние сме "Ювентус". Ако играем добре и по начина, по който очаква нашият треньор, можем да победим. За мен винаги е много емоционален момент, когато се завръщам в Манчестър.", каза Роналдо за предстоящата среща. 

Отборът на Масимилиано Алегри до момента е с максимален точков актив в груповата фаза, а в предстоящия сблъсък ще разчита на португалеца да продължи устрема на "Старата госпожа" в своя четвърти мач срещу "Червените дяволи".