на живо

Роналдо отново в "Юнайтед": Мама Долорес плаче, Джорджина - с приятелка

"Не очаквах да вкарам два гола", заяви португалецът

Reuters

Кристиано Роналдо направи зашеметяващ повторен дебют за "Манчестър Юнайтед". Португалецът отбеляза два гола при победата над "Нюкасъл" с 4:1 и зарадва феновете, а и най-близките си, които наблюдаваха първия му мач на "Олд Трафорд" след 12 години пауза. 

Две от любимите жени на португалеца бяха на трибуните. От родината на футболиста специално долетя майка му Долорес, която не пропуска важни събития. Нейната реакция след първото попадение на Роналдо във вратата на "Нюкасъл" тя се разплака от радост. 

Естествено камерите не пропуснаха да проследят и половинката на Роналдо - Джорджина. Тя пристигна заедно със своята приятелка Хелен и се настани в ложата. За разлика от мама Долорес, която беше официална, красавицата от Испания беше заложила на по-спортно облекло. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodriguez (@wzgeorgina)

Иначе самият Роналдо очаквано беше доволен от представянето си и дори изненадан от резултата. 

"Бях много нервен още преди мача, както и преди самото отбелязване на двата гола. Не очаквах да се разпиша два пъти, честно. Очаквах може би да вкарам един гол", каза Роналдо пред Би Би Си.

Снимка: Reuters

Роналдо изненадващо се завърна в "Манчестър Юнайтед" преди дни, след като напусна италианския "Ювентус". Той носи екипа на "червените дяволи" между 2003 и 2009 г., като вкара 118 гола в 292 мача и спечели три титли във Висшата лига и Шампионската лига през 2008 г.