на живо

Роналдо пожела успех на "Ювентус"... от бягащата пътека у дома (ВИДЕО)

Кристиано пропусна сблъсъка с "Барселона" на Меси заради COVID-19

Суперзвездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо използва социалните мрежи, за да пожелае успех на своите съотборници срещу "Барселона" в Шампионската лига. Португалецът пропусна дългоочаквания сблъсък с Лионел Меси, тъй като все още е заразен с коронавирус.

Роналдо качи видео как тренира в дома си в Торино. В краткия клип Кристиано, по екип на италианския шампион, скочи от бягащата пътека и се приземи сякаш току-що е отбелязал гол. Характерния му вик бе последван от мотивиращото "Хайде, момчета! Да живее "Ювентус!".

 
 
 
View this post on Instagram

Forza Ragazzi! Tutti insieme! Fino Alla Fine!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Португалецът е под карантина в дома си, след като преди 2 седмици даде първа положителна проба за COVID-19 по време на лагера с националния отбор.

"Чувствам се добре и здрав", написа Роналдо в "Инстаграм" и добави хаштаг "Само "Ювентус".

След като публикува своя снимка, на която изглежда в отлично здраве, той добави в коментарите: "PCR-ът е глупост!".

Мачът между "Ювентус" и "Барселона" трябваше да бъде своеобразно завръщане към епичните сблъсъци между Роналдо и Лионел Меси. Двамата не са се изправяли един срещу друг на терена от май 2018 г., когато португалецът все още беше част от "Реал" Мадрид.

От началото на своята изолация звездата на "Юве" не е спирал тренировките, за да може да е в добра форма, когато даде отрицателна проба за коронавирус и здравните власти му позволят да се върне на футболния терен.