на живо

Роналдо се изнася от Торино? (ВИДЕО)

Финалът за Купата на Италия може да е предпоследният му мач за "Ювентус"

Напуска ли Кристиано Роналдо "Ювентус"? Per Sempre Calcio публикува любопитно видео, в което се вижда, че автовоз взима 7 от луксозните коли на португалската суперзвезда от гаража му в къщата в Торино. В Италия това се тълкува като знак, че Роналдо ще се раздели с "Ювентус" след края на сезона.

През 2018 г., когато петкратният носител на "Златната топка" беше пред трансфер в "Ювентус", друг автовоз докара част от луксозните му возила в Торино.

Интересното е, че автовозът от клипа е на лисабонска фирма. В края на миналата седмица майката на Роналдо - Долорес Авейро, сподели, че ще направи всичко възможно Кристиано да се завърне в "Спортинг", който спечели титлата в Португалия и ще участва в Шампионската лига през идната кампания.

"Ювентус" ще води битка за място в най-авторитетния клубен турнир до последно. Кръг преди края на сезона в Серия "А" "бианконерите" са пети със 75 точки - една зад "Наполи" и "Милан".

На "Старата госпожа" предстои и финал за Купата на Италия в сряда (19 май) срещу "Аталанта". Двубоят, който може да се окаже предпоследен за Роналдо с екипа на "Ювентус", ще бъде излъчен пряко по RING от 22:00 ч. Коментарното ни студио започва в 21:30 ч.