на живо

Роналдо ще посрещне Коледа в Дубай

Той тренира заедно с добрия си приятел шейх Фаза

Instagram

Слънце, пясък, вълни... Нетипично за Коледа, нали?

Да, но звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо е решил да прекара празниците точно по този начин. Футболистът е в Дубай, където вероятно ще остане до първите дни на новата 2021 г. 

Това показва снимка в неговия профил. На кадъра се вижда, че португалецът не спира да тренира, дори по време на кратката си ваканция. Компания му прави принц Хамдан бин Мохамед бин Рашид ал Мактум или за по-кратко Фаз. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Кралската особа е отявлен спортен фен и сам се занимава с конен спорт. Също така той активно "рекламира" упражненията сред своите поданици, като се включва в различни активности и състезания.

Принцът също се похвали със звездния си гост, като написа, че тренира с "Най-добрия".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Fazza (@faz3)

Футболистите в Италия имат известно преимущество към останалите пристигащи в страната. Тъй като мачовете в Серия "А" се подновяват на 3 януари, правителството позволи на чуждестранните играчи да се приберат по домовете си за празниците, а при завръщането си в клубовете да не бъдат подлагани на 14-дневна карантина. Две седмици вкъщи ще трябва да прекара всеки друг, решил да влезе в Италия между 21 декември и 6 януари.

Причината са строгите мерки за ограничаване на разпространението на коронавирус, които предприемат клубовете. Футболистите се тестват често и властите смятат, че няма опасност от масово заразяване по терените.