на живо

Роналдо ще се вихри в родината си, а Холанд - в Испания

Гледайте осминафиналите в Шампионската лига в каналите на bTV Media Group

Reuters

Шампионската лига се завърна! Осминафиналите в най-силния европейски футболен турнир започнаха и вече видяхме как ПСЖ не пожали "Барселона", а "Ливърпул" си осигури спокойствие срещу "Лайпциг".

Днес (17 февруари) е време за още два мача, които ще бъдат излъчени пряко в каналите на bTV Media Group.

От 21:30 ч. по bTV Action може да гледате "Порто" - "Ювентус". По същото време по RING е мачът "Севиля" - "Борусия" Дортмунд.

Снимка: Reuters

Кристиано Роналдо се завръща в Португалия! Звездата на "Юве" напусна "Спортинг" преди 18 години, за да твори история с "Манчестър Юнайтед", "Реал" Мадрид и сега с тима от Торино. През настоящия сезон в Шампионската лига Роналдо има само 4 попадения. Така че днес може да навакса. При това у дома. 

"Юве" и "Порто" играха един срещу друг на същия етап в турнира през сезон 2016/2017. Тогава италианският гранд беше безапелационен и постигна победи и в двата мача. 

Гледайте "Порто" - "Ювентус", пряко по bTV Action от 21:30 ч.

Снимка: Reuters

Звездата на "Борусия" Дортмунд Арлинг Холанд не може да се оплаче от липсата на голове. Той оглавява класацията в Шампионската лига (заедно с Алваро Мората, Маркъс Рашфорд и Неймар) с 6 попадения. Днес ще има шанс да добави още, при това във вратата на властелина на Лига Европа - "Севиля". 

Първият мач от осминафиналите е в Испания, а домакините се надяват, че ще успеят за трети път в историята си да прескочат тази фаза. За последно те го направиха през 2018 г., когато отстраниха "Манчестър Юнайтед", а преди това - през далечната 1958 г.

Снимка: Reuters

Не пропускайте "Севиля" - "Борусия" Дортмунд, пряко по RING от 21:30 ч.

Всички срещи може да проследите на bTV Радио и на платформата VOYO.BG.