на живо

Роналдо учи децата как да дезинфекцират ръцете си (ВИДЕО)

Португалската суперзвезда пази близките си от коронавируса

Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо продължава да не се отделя от близките си по време на пандемията от коронавирус. Португалецът публикува стори в "Инстаграм", в което учи децата си как да дезинфекцират ръце преди хранене.

Клипа снима половинката на футболиста - Джорджина Родригес, а в него са три от четирите деца във фамилията. Най-малките - Ева, Матео и Алана Мартина са седнали в столчетата си и слушат внимателно Роналдо.

Футболистът осъзнава какво влияние има върху феновете по цял свят и го използва, за да припомни мерките мерките, препоръчани от Световната здравна организация за борба с върлуващия коронавирус.

Лидерът на италианския шампион "Ювентус" се е изолирал в родната си Португалия. Роналдо е в луксозна вила на остров Мадейра - при Джорджина, децата и майка си Долорес Авейро, която наскоро преживя инсулт.

В момента португалският голаджия не мисли за футбол, защото сезонът в Серия "А" е спрян поне до 3 април, а Шампионската лига - за неопределено време.

Роналдо се прибра у дома и отказа да пътува обратно за Торино, след като съотборникът му Даниеле Ругани даде положителна проба за коронавирус. Последният се възстанови, но заразени с COVID-19 се оказаха още двама от "Ювентус" - Блес Матюиди и Пауло Дибала.

bTV призовава останете си вкъщи!

Тагове: