на живо

Роси: В следващия мач може да бъде по-зле (ВИДЕО)

Тренирам с това, с което разполагам, заяви наставникът на "Левски" след поражението от "Хибърниънс"

Lap.bg

"За мен срещата беше една тренировка. Зависи кой какво иска да види. Целта беше да изпробваме някои схеми и това направихме", заяви след поражението с 0:3 от малтийския "Хибърниънс" старши треньорът на "Левски" Делио Роси.

"Гледах движението на играчите, придвижването в линиите, гледах и как реагират играчите физически. Днес не се получиха нещата, но в следващия мач може да бъде и още по-зле. Просто играчите се настройват", допълни опитният италиански специалист.

Той обаче продължи оптимистично и каза, че за пролетния дял на шампионата "сините" ще изглеждат много по-добре.

"Първото полувреме играхме правилно, дори създадохме положения. Но имаме много тежки физически натоварвания, краката тежат, оправда своите италианецът.

"Трябва да кажем, че ни липсваха и доста футболисти. Играха доста момчета от юношеския състав. В края на подготовката ще бъдем друг отбор. Сигурен съм."

"Въпросът за селекцията не трябва да задавате към мен, а на клуба. Тренирам футболистите, които имам на разположение.

"В момента има футболисти, които по-добре понасят физическите натоварвания и изглеждат по-свежи. Не можем да правим заключения от днешния мач. Никой не е доволен от загубата, което е нормално. Щеше да е фатално, ако играчите бяха щастливи от днешния резултат", завърши треньорът.