на живо

С гол в края Серхио Рамос донесе точка на "Реал" срещу "Барселона"

С точката от "Ел класико" "Реал" Мадрид запази аванса си от шест точки на върха и увеличи страхотната си серия без загуба на цели 32 мача.

Getty Images

"Барселона" и "Реал" Мадрид направиха 1:1 в първото издание на "Ел Класико" през този сезон на Примера дивисион. Луис Суарес откри резултата в 53-ата минута, а Серхио Рамос изравни в 90-ата минута. С точката от "Ел Класико" "Реал" Мадрид запази аванса си от шест точки на върха и увеличи страхотната си серия без загуба на цели 32 мача. 

Снимка: Getty Images
Още в 3-ата минута Лукас Васкес беше спрян непозволено от Хавиер Масчерано в наказателното поле. Съдията Клос Гомес обаче остави играта да продължи. 

Малко след това и Барселона поиска дузпа за нарушение срещу Луис Суарес, но и тук съдията остана безмълвен.

В 18-ата минута Меси отправи добър изстрел, който бе твърде слаб и Навас спаси. 

Петнадесет минути преди края на полувремето Роналдо и Бензема не се разбраха,а топката стигна до Марсело, който обаче шутира неточно.

В края на полувремето от "Барса" поискаха дузпа за игра с ръка на Карвахал, но за пореден път съдията не се поддаде на емоциите. 

Снимка: Getty Images

Домакините стартираха устремно второто полувреме. Възможности се откриха пред Меси и Суарес. Уругваецът все пак откри резултата в 53-ата минута, когато засече с глава центриране от фаул на Неймар.

В 68-ата минута Неймар излезе сам срещу Навас, но шутира над напречната греда.
Малко по-късно влезлият като резерва Иниеста намери в отлична позиция Меси, но ударът на аржентинеца мина покрай гредата.

В 90-ата минута Серхио Рамос се възползва от центриране на Лука Модрич и направи 1:1, с което донесе точката за Реал. В третата минута от добавеното време Каземиро спаси точката, като изчисти топката от голлинията.