на живо

С рокля и маска в един тон: Джорджина смая Венеция (ВИДЕО)

Половинката на Кристиано Роналдо позира до Педро Алмодовар на филмовия фестивал

Звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо няма как да остане незабелязан. Цял свят знае името му, милиони го обожават и се възхищават на футболния му талант. Днес обаче няма да говорим за него, защото той беше безцеремонно засенчен от... неговата половинка Джорджина.

Докато португалецът се подготвя за новия сезон, ослепителната Джио прави разходки по червения килим на филмовия фестивал във Венеция - едно от най-авторитетните събития в света на киното. Той се провежда от 1932 г. насам (което го прави най-стария в света) и заедно с този в Кан и този в Берлин е сред най-престижните.

В годината, белязана от пандемията от коронавирус, Джорджина беше специален гост, като спря дъха на репортери и фенове. Трябва да признаем, че брюнетката беше помислила и за най-малките детайли. Маската ѝ беше в нежно розово - също като роклята без презрамки и с безкрайна цепка. 

Снимка: Getty Images

Така тя се появи на премиерата на късометражния филм "Човешки глас", режисиран от носителя на Оскар Педро Алмодовар. Тя позира до него, спазвайки съответна социална дистанция.

Снимка: Getty Images

Родригес застана за снимка и до изявения италиански критик Алберто Барбера.

Снимка: Getty Images

Ден преди това тя прикова погледите, пристигайки на остров Лидо с бял тоалет. Джио беше заложила на широк панталон и блейзър.

Снимка: Getty Images

Половинката на Роналдо се показа и с трети тоалет - дълга черна рокля. Блясъкът беше ослепителен и допълнен от диамантена огърлица и обеци. 

 
 
 
View this post on Instagram

GIOARE YOU SURE YOU ARE FROM THIS PLANET!? #georginagio #sexy #loveyou #queen #photo #angel

A post shared by (@defendgeorgina) on